تبلیغات
خلیج همیشگی فارس - طرز تهیه عدس پلو

چهارشنبه 2 آبان 1386 - 09:10 ق.ظ


مواد لازم:

برنج نیم كیلو
سینه مرغ یك عدد بزرگ
عدس 250 گرم
خرما 250 گرم
كشمش  100 گرم
زعفران سائیده یك قاشق چایخوری
روغن 150 گرم
نمك به مقدار كافی

طرز تهیه:

بقیه ادامه مطلب...

مواد لازم:

برنج نیم كیلو
سینه مرغ یك عدد بزرگ
عدس 250 گرم
خرما 250 گرم
كشمش  100 گرم
زعفران سائیده یك قاشق چایخوری
روغن 150 گرم
نمك به مقدار كافی

طرز تهیه:

برنج را می شوییم و با نمك خیس می كنیم . عدس  را نیز قبلاً شسته و خیس می كنیم . بعد عدس را كاملاً می پزیم، ولی نباید له شود. برنج  خیس خورده را نیز می پزیم و عدس را به آن اضافه می كنیم. بعد آن را با كفگیر بهم زده آبكش می كنیم . در قابلمه كمی روغن ریخته ، یك قطعه نان لواش در ته قابلمه قرار می دهیم و برنج را در قابلمه ریخته و كمی روغن روی آن می ریزیم و می گذاریم با شعله ملایم دم بكشد .

سینه مرغ را چند تكه كرده و آن را كمی سرخ می كنیم و با یك و نیم لیوان آب ، كمی نمك و نصف زعفران  حل شده می گذاریم بپزد تا یك فنجان آب مرغ باقی بماند. خرما  و كشمش را شسته و هسته خرما را بیرون می آوریم و هر یك را جداگانه در دو قاشق سوپخوری روغن كمی تفت می دهیم . سپس برنج را در دیس كشیده و روی آن را با بقیه زعفران حل شده، خرما ، كشمش  و گوشت سینه مرغ تزئین می كنیم.


ارسال شده در

[ | دیدگاه ها : دیدگاه ]

[حامد جکسون | لینک ]
نوشته های پیشین ...