تبلیغات
خلیج همیشگی فارس - پیراشكی گوشت

چهارشنبه 2 آبان 1386 - 08:10 ق.ظ


این غذا را بسیاری از خانمها با سلیقه ایرانی تهیه می كنند و از روش پخت آن آگاهند. برای اطلاع خانمهایی كه دوست دارند روش پخت اصولی آن را بیاموزند، دستور تهیه این غذا را بر اساس یاد داشتهای یك آشپز ماهر برایتان بیان خواهیم كرد تا در مهمانی های خانوادگی آن را بپزید و از مزه لذیذ آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را تهیه كرد. البته می توان از خمیرنان باگت موجود در نانوایی ها هم استفاده نمود  ولی خمیری كه شما در منزل تهیه كنید دارای تخم مرغ ، ماست و مخلفات دیگری است كه بسیار لذیذتر خواهد شد.

 خمیر پیراشكی

مواد لازم:

بقیه ادامه مطلب...

پیراشكی گوشت

این غذا را بسیاری از خانمها با سلیقه ایرانی تهیه می كنند و از روش پخت آن آگاهند. برای اطلاع خانمهایی كه دوست دارند روش پخت اصولی آن را بیاموزند، دستور تهیه این غذا را بر اساس یاد داشتهای یك آشپز ماهر برایتان بیان خواهیم كرد تا در مهمانی های خانوادگی آن را بپزید و از مزه لذیذ آن لذت ببرید. برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را تهیه كرد. البته می توان از خمیرنان باگت موجود در نانوایی ها هم استفاده نمود  ولی خمیری كه شما در منزل تهیه كنید دارای تخم مرغ ، ماست و مخلفات دیگری است كه بسیار لذیذتر خواهد شد.

 خمیر پیراشكی

مواد لازم:

2 عدد

تخم مرغ

4 قاشق سوپخوری

روغن مایع

نصف لیوان

ماست غلیظ

نصف لیوان

شیر

نصف قاشق مرباخوری

جوش شیرین

یك قاشق چایخوری

نمك

حدود نیم كیلو

آرد

1 قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2 قاشق پكینگ پودر است در این مورد  كمی جوش شیرین و كمی بكینگ پودر(با هم)  بهتر است.

طرز تهیه:

تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ،  به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمك را در ماست حل كرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .

آرد را كم كم به این مایه اضافه كرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری  كه به دست نچسبد . خمیر را در كیسه نایلونی ریخته یكی دو ساعت می گذاریم بماند.

 پیراشكی گوشتی

 مواد لازم:

350 گرم

گوشت چرخ كرده

2 تا 3 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده

دو قاشق سوپخوری

جعفری ریز شده

دو عدد

تخم مرغ سفت و ریز شده

2 تا 3 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی

به مقدار كافی

نمك و فلفل

طرز تهیه:

گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط كرده ، درروغن تفت می دهیم ( طرزتهیه  پیاز داغ : اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب آن تمام شود سپس روغن را به آن اضافه می كنیم.)

پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل كرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن كاملاً كشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم . تخم مرغهای سفت شده را روی گوشت رنده می كنیم و بعد از اضافه كردن جعفری خرد شده ، نمك و فلفل ،  در صورت تمایل  ، پودر سیر را با  تمام مواد مخلوط می كنیم و كنار می گذاریم. روی  تخته را كمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشكی را باوردنه خیلی نازك باز می كنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم
می آوریم و می چسبانیم  سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.

 روغن فراوان را داغ می كنیم و پیراشكی ها را درروغن سرخ كرده تا طلائی رنگ شود.

پیراشكی ها را در دیس چیده دور آنها  را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می كنیم.

نكات تغذیه ای

این غذای لذیذ برای كودكان بسیار دوست داشتنی است .  خصوصاً كودكانی كه كم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند ، عموماً با در دست گرفتن یك عدد پیراشكی كه با كمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.

برای سرخ كردن پیراشكی ها بهتراست از روغن های مخصوص سرخ كردنی با حرارت متوسط استفاده كنید. حرارت بالا تركیبات روغن را تغییر داده و با دود كردن روغن تركیبات سرطان زائی درروغن تشكیل می شود . پس با تهیه غذاهای سالم سلامتی خود و را تضمین كنید.



ارسال شده در

[ | دیدگاه ها : دیدگاه ]

[حامد جکسون | لینک ]
نوشته های پیشین ...