تبلیغات
خلیج همیشگی فارس - طرز تهیه قلب بادامی

سه شنبه 1 آبان 1386 - 09:10 ق.ظ


طرز تهیه قلب بادامی 

مواد لازم برای تهیه 60  قلب

كره

250 گرم

پودر قند

100گرم

زرده تخم مرغ

  2عدد

بادام چرخ كرده

100گرم

آرد

350گرم

بادام پوست گرفته

60عدد

بقیه ادامه مطلب...

مواد لازم برای تهیه 60  قلب

كره

250 گرم

پودر قند

100گرم

زرده تخم مرغ

  2عدد

بادام چرخ كرده

100گرم

آرد

350گرم

بادام پوست گرفته

60عدد

طرز تهیه: پودر قند یكدست را داخل ظرف می ریزیم، یك زرده تخم مرغ و كره را به آن می افزاییم و با همزن می زنیم، بادام چرخ كرده را به این صورت تهیه می كنیم كه بادامها را درآب خیسانده و پس ازچند ساعت از آب می گیریم، پوست آنها را می كنیم و در آسیاب له می كنیم. بادام چرخ كرده را به آن اضافه می كنیم. آرد را الك، به مخلوطمان اضافه كرده و به سرعت چنگ می زنیم تا یك خمیرتقریباً سفت به دست آید. آن را گلوله كرده در یك كاغذ آلومینیومی یا روحی می پیچیم و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. فر را از نیم ساعت قبل روی درجه200 درجه سانتی گراد می گذاریم. در یك سینی آرد می پاشیم، خمیر را روی آن كاملاً پهن می كنیم تا نازك شود قلب ها را با قالب در می آوریم(اگر قالب نداشتید، الگوی یك قلب را روی كاغذ بكشید و با چاقو قلب ها را در آورید)، زرده تخم مرغ دیگر را زده و روی قلب ها می مالیم سپس بادامها را روی آنها می گذاریم و در طبقه وسط10تا12دقیقه می گذاریم تا بپزد. پس از پختن كمی صبرمی كنیم تا ولرم شود، سپس با كارد پهنی آنرا از سینی جدا كرده و می گذاریم خنك شود.

هفته آینده نكاتی درباره تهیه كیك وروش تهیه یك كیك ساده برای چای عصرانه را بیان خواهیم كرد.

نكات تغذیهای درباره " قلب بادامی"

هر قلب بادامی دارای 80 كالری است وبه دلیل داشتن بادام دارای املاح مفیدی برای بدن است. اگر برنامه حفظ وزن دارید یك عدد از آن را با چای میل كنید و اگر برنامه افزایش وزن دارید 2 از آن راعدد میل كنید.


ارسال شده در

[ | دیدگاه ها : دیدگاه ]

[حامد جکسون | لینک ]
نوشته های پیشین ...